Translate

Monday, 16 July 2012

Cerita di Sebalik THE X-FILE

Tulisan nish pada kali ini seperti tajuk yang nish buat tu..sebenar nya cerita2 yang nish nak simpan jer ..
tapi arrrghhh!~ tak boleh jadi..
hahahaha yer la .. dah ler gold kemenangan WW tak dapat .. 400++ lebihan gold dalam account WW tu pun yang patut jadi hak nish pun tak tau apa citer nyer ..

Title WW Winner nish di pertikaikan 

dan yang terkini .. adoiyai!!~ di tuduh pulak menyonglap gold 400++ dalam account Sangbelang yang menang WW server TS1 2011-2012
tak cukup tu!!! semua kisah di belakang tabir di buka seluas2 nya ..

Minta MAAF secara terbuka kepada MONSTER INC sebab terpaksa melibatkan abang .. kerna kawan2 abang sendiri memaksa nish membuka cerita sebenar ini.
Selama ni macam2 tuduhan di lempar kepada nish. Diam jer. Degil.. nak jugak teruskan account Sangbelang tu .. tapi bila dah FITNAH. FITNAH mengambil semua gold dalam account Sangbelang.. terpaksa nish bongkar semua ini.
 


                   Geraaaaaaaaam!~ 







click kat bawak tu untuk membaca lebih lanjut

Ok nish mulakan dengan tuduhan merampas Gelaran WW WINNER

Semua ader kat cni :
http://forum.travian.com.my/showthread.php?8366-ts1-Battle-Report/page5

Click gambar untuk melihat dengan lebih jelas


            
Dan yang terkini ..sangat2 mengecewakan nish bilamana dah pencen gni pun masih lagi tuduhan liar dilempar kan kat nish.
Takat tuduh ok lagi kot macam kes di atas .. kalo boleh nish nak biar kan jer berlalu..


Dah la banyak masa di peruntukan untuk menjaga account Sangbelang tu .. tak termasuk mengeluar kan duit sendiri untuk membeli gold untuk WW setelah real owner menghilang dengan alasan internet kena potong.
Tak cukup dengan itu .. orang kepercayaan Sangbelang pun turut lesap membusykan diri ke server T3 dan terkini di server T7
Semua nyer nish akan jelaskan satu persatu...

Cerita bergambar .. X-FILE fahami sendiri

click gambar untuk melihat lebih jelas (gambar bercerita lebih lantang dari kata2 )





Terus mengorak langkah ..
cerita ini tiada kena mengena dengan ally DZ-MYTH yang lain
sekadar MYTH dan masalah dalaman yang nish hadapi.

Tuduhan atau tepat nya FITNAH bermula dengan TOK JEMBAL
 Click gambar untuk melihat lebih jelas

 nish jawab :


Penerangan dari nish di abaikan...malah seorang yang dah matang .. dah berkeluarga .. sanggup menulis begini :

dan yang lebih teruk .. tuduhan dan hinaan makin menjadi2


click gambar untuk melihat lebih jelas
















Watak yang mencetuskan terbongkar nya X-FILES ni


Ini menjawab pertuduhan nish tak mengenang budi:






stay tune : X-FILE part II
http://travianclan2011.blogspot.com/2012/07/x-files-part-ii.html#more


5 comments:

  1. Great, am waiting for more ;)

    ReplyDelete
  2. lps ni kita bongkar plk mistery ts6...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ts6 takde misteri, semua berjalan mengikut arahan lalalala

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...