Translate

Thursday, 28 June 2012

PERGH!~ KUAT NYER GAJAH part II

Ingat lagi tak nish pernah post tentang GAJAH ni dulu ..?

http://travianclan2011.blogspot.com/2012/04/pergh-kuat-nyer-gajah.html 

http://4.bp.blogspot.com/-DIjtjS3QxSQ/T361LWCMyII/AAAAAAAAAOk/P4fAF-43Ey0/s1600/gajah+kuat.jpeg 

hehehe .. sebenar nya log link serangan tu nish dah edit dah.. masa tu server masih berjalan..
so tak kan laa~ nish nak bagitau berapa sebenarnya defender yang nish ader kan? Itu salah satu dari strategy hehehe~

Ok ni log link serangan sebenar nya .. dan berapa jumlah defend nish dalam kampung tersebut :)

http://travian-reports.net/my/report/140134afe36,140135374d8,14013672abb,14013750511,140138d2eee,1401390ec05,140140034a1,14014145483,140142a917c,1401432c58d,1401440a699,1401459fc25,1401467ddb1 

   

3 comments:

  1. ala upa2ny nis main edit... maner aci ni... huhu...

    ~whatever~

    ReplyDelete
  2. wek!~ wek!~ hahahaha masa tu server lom abis arr .. kena la hide defender dalam tu

    ReplyDelete
  3. Harap harap mereka yg fobia tgk gajah seblm ni, dah leh tidur ngan aman... heheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...