Translate

Wednesday, 20 June 2012

WW TS1 2011-2012


Yeaa!!~ yeaa!!~ menang dah ... alhamdulillah ..
legaa!!~ hahaha no more sleepless nite? tak jugak ha .. tetap gak bangun malam .. dah habit dah ..

Secara pribadi ni WW ketiga dah nish menang .. 

1st : Autopilot - MY5 (2009 - 2010)

2nd : TT bersama abg EvoX - TS6 (2011 - 2012)

3rd : Sangbelang - TS1 (2011 -2012)

dah!~ dah!!~ Jom!!~ kiter tengok gambar2 kenangan .. skit demi skit nish akan try update selalu ..


                                                  
 TERIMAKASIH kepada semua yang terlibat .. nak tengok gambar lagi .. click kat bawah :

                                  
                                                 
                             
                                                                                  

8 comments:

  1. Tahneah atas kehatrikkan mng WW s5-2010/ts6-2011/ts1-2012

    tanpamu xkemana WW itu....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe abang King .. TERIMAKASIH .. tanpa abg pun .. impian kita nak menang tak kan tercapai .. hargai sangat2

      Delete
  2. Replies
    1. Terimakasih.. nish just nak bukti kan.. dalam apa situasi pun .. kita boleh.. kalo betul2 nak dan betul2 mendapat sokongan padu dari engkawan :)

      Delete
  3. untungla hatrik ^^ ...hehe
    nish...bleh x kongsikan ngn kengkawan..brapa RM nish abis ntuk server ni..hee
    msti bribu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe berapa? .. nanti nish post tentang tu
      bukan pa .. sebab bukan nish yang beli gold2 tersebut
      ada insan baik hati yang nish akan bgtau nanti ..
      beribu gak kot :D

      Delete
  4. mm..nape defender ww...
    cata, chief. plantak sume ada?
    diorg pun join defend ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ww level 95 keatas .. natar akan mengamuk menyerang ww setiap level 95 , 96 , 97 , 98 , 99 dan 100 ( level 100 selalu nya kalau takde level ww jatuh .. tak kan merasa serangan natar level 100 .. serangan level 100 hanya akan datang .. sekira nya tengah membangun menuju ke level 100 .. tiba2 ada serangan musuh masuk.. jatuh ke level 99 balik - contoh jer ..
      masa tu lah .. natar level 100 akan menyerang termasuk kena lagi sekali natar level 99 )
      dan kekuatan natar level 95 keatas adalah sangat kuat .. sebab tu lah .. masa ini di panggil ALL LET GO atau MEGA CFD untuk WW .. tak kira apa2 pun troops yang ada .. hantar jer ke WW :)

      Harap penerangan ni dapat di fahami :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...